ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια με τα παιδιά σας

By  | 

Τα επιτραπέζια παιχνίδια για παιδιά.

Πραγματικά δεν έχω λόγια… Τι να πρωτοπούμε για τα επιτραπέζια παιχνίδια; Είναι τόσα πολλά!

Παιχνίδια για όλους τους χαρακτήρες και για όλες τις ηλικίες, στρατηγικής, φαντασίας, κλασικά, εκπαιδευτικά, γέλιου και πολλά άλλα. Ανάλογα με τη διάθεση της παρέας φυσικά, κάνετε και την επιλογή.

Είναι ένας υπέροχος τρόπος να περνάτε μαζί ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας και να τα απασχολείται δημιουργικά. Τώρα για το ποιος θα κερδίσει και πως θα το αντιμετωπίσετε; Ε ναι αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία.

Καλό θα είναι το παιχνίδι να είναι «τίμιο» και να βάζει τα παιδιά σε μια διαδικασία ανάπτυξης της σκέψης τους και να χρησιμοποιούν στρατηγικές κινήσεις.  Όταν κάνετε μία σωστή κίνηση εσείς, που θα σας φέρνει πιο κοντά στη νίκη, μπορείτε μετά να την εξηγήσετε στα παιδιά, έτσι ώστε να αρχίζουν να μπαίνουν στο νόημα του παιχνιδιού και γενικά στους τρόπους που λειτουργούν οι κανόνες του παιχνιδιού.

Ετοιμάστε μαζί με τα παιδιά, αγαπημένα σνακ και χυμούς για μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Διαμορφώστε μια γωνιά του σπιτιού σας, την οποία και θα την αποκαλείτε η γωνιά των επιτραπέζιων παιχνιδιών, όπου εκεί με διάφορα μαξιλαράκια, χαλάκια και άλλα διακοσμητικά, θα μαζεύεστε με τα παιδιά σας και θα παίζετε όλοι μαζί.

Και το παιχνίδι ξεκινάει!

Λένα Ταμουρίδου