ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η τέλεια βραδιά παίζοντας επιτραπέζια με φίλους

By  | 

Ποίοι/Ποιές από εσάς έχετε παίξει επιτραπέζια;

Είμαι σίγουρη πως όλοι και όλες!
Όλοι μας θέλουμε να ξαναγίνουμε παιδιά με κάθε τρόπο και κάθε μέσο… με αστειάκια, με πειράγματα, με παιχνίδια. Με τα επιτραπέζια, τα ζούμε όλα αυτά και ταυτόχρονα πετυχαίνουμε νοητική άσκηση και  αποκτούμε γνώσεις!

Οργανώστε μια βραδιά με φίλους και φίλες, όπου θα έχετε μαζέψει τα αγαπημένα επιτραπέζια της παρέας και ξεκινήστε το παιχνίδι! Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι ξεχωριστό – διαφορετικό ή να αγοράσετε όλα τα επιτραπέζια που υπάρχουν στο εμπόριο, επιλέξτε κάποια από αυτά που έχετε ή επιλέξτε ένα καινούριο που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Απλά οργάνωσε το!

Αγαπημένα κλασικά επιτραπέζια… όπως γκρινιάρη, φιδάκι, για τους πιο παλιούς το “πάρτα όλα”.

Για όσους δεν γνωρίζουν το “πάρτα όλα”, είναι ένα παιγνίδι για μικρούς και μεγάλους, που παίζεται στη χώρα μας κυρίως  την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για το καλό το νέου χρόνου. Γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό, όταν παίζεται αντί για χρήματα, με φασόλια, καρύδια και όποια άλλα αντικείμενα που εσείς επιθυμείτε.

Υπάρχουν και πολλά σύγχρονα παιχνίδια που μπορείτε να επιλέξετε, στρατηγικής, γνώσεων, αγοραπωλησίας, ζωγραφικής, περιγραφής λέξεων και πολλά άλλα.

Ετοιμάστε μερικά σνακ και ποτά που θα τα συνοδεύουν. Τοποθετήστε τα επιτραπέζια σε μια ωραία θέση, κάπου στο καθιστικό σας, ώστε να φαίνονται με την πρώτη ματιά και κάντε έκπληξη στην παρέα σας.

Και κάπως έτσι θα ξεκινήσουν όλα…

Λένα Ταμουρίδου