ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

Picnic με τις φίλες σας!

By  | 

Για χαλάρωση  και όχι μόνο!

Έχω αρκετές φωτογραφίες της  μαμά μου, από την εποχή του 1960 στην Ελλάδα, με εξορμήσεις  στην εξοχή. Δεν είχαν το καλάθι βέβαια του picnic με το συγκεκριμένο χρώμα και τα συνοδευτικά του, όπως το έχουμε όλοι στο μυαλό μας λόγω των ταινιών και του κινηματογράφου, όμως ήταν και πάλι πολύ όμορφα!

Πάρτε δίχως δεύτερη σκέψη χαρτί και μολύβι και σημειώστε ονόματα από αγαπημένες φίλες που έχετε καιρό να συναντηθείτε, και κάθε φορά που μιλάτε στο τηλέφωνο ή σε μηνύματα λέτε το σύνηθες  «άντε να τα πούμε ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ»!

Λοιπόν ήρθε η ώρα όλα αυτά να τα αφήσετε και να κάνετε κάτι για εσάς άλλα και για εκείνες.

 

Τι θα χρειαστείτε :

  1. Απλά και λιτά φαγώσιμα είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες της παρέας.  Αγαπημένα κεφτεδάκια , βραστές πατάτες, τυροπιτάκια, φρούτα, λαχανικά, νερό, χυμοί, ποτά.  Οι περισσότεροι έχουν ταυτίσει το Picnic με το φαγητό! Καλό είναι δεν λέω… αλλά οι βασικοί λόγοι που το κάνουν ξεχωριστό είναι η επαφή με τη φύση τον καθαρό αέρα τον ήλιο. Το άδειασμα του μυαλού από την πίεση της καθημερινότητας, η καλή παρέα, το γέλιο, το παιχνίδι, η κουβέντα είναι αυτά που τελικά θα θυμάστε. Η προετοιμασία των  εδεσμάτων καλό θα ήταν να μην  μονοπωλήσει  την όλη διαδικασία.
  2. Επιτραπέζια, μουσική.
  3. Μοιράστε αρμοδιότητες! Η μία μπορεί να φέρει φαγητά, η άλλη επιτραπέζια, κάποια άλλη ηχεία που συνδέονται με το κινητό και μια καλή play list, κάποια άλλη ένα τραπεζομάντιλο και μαξιλάρια για να καθίσετε άνετα κλπ.

Έτσι θα το χαρείτε όλες. Καλά να περάσετε!

Λένα Ταμουρίδου