ΜΟΔΑ

Αλλάζω το στιλ μου

By  | 

Αλλάζω στιλ και γκαρνταρόμπα

Δεν σας αρέσουν πια  τα ρούχα σας; Θέλετε να αλλάξετε γενικά το στυλ σας; Νομίζετε πως δεν είναι αρκετά ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας;

Μπορείτε να φτιάξτε «νέα γκαρνταρόμπα» με λίγα χρήματα και να κάνετε έξυπνους  συνδυασμούς των ρούχων που ήδη έχετε.

Αρχικά βρείτε το στυλ που θέλετε να ακολουθήσετε.  Βρείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Βρείτε το στιλ που σας ταιριάζει για κάθε περίπτωση. Το μυστικό είναι να παίρνετε ρούχα σε χρώματα που να μπορείτε να τα συνδυάζετε μεταξύ τους.

Πολλές φορές ενθουσιαζόμαστε με κάτι και δεν κάνουμε μια δεύτερη βασική σκέψη! Θα μπορέσω να το συνδυάσω με τα υπόλοιπα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ μου; Ή θα πρέπει να επενδύσω κι άλλα χρήματα για να ολοκληρώσω το όλο σύνολο!

Όταν όμως καταλήξετε στο στιλ που σας ταιριάζει οι αγορές σας θα γίνονται πιο στοχευμένες!

Με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο πως θα κάνετε:

  • Λιγότερα έξοδα!
  • Περισσότερους συνδυασμούς!
  • Και θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Ακόμη και για τα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας, για τα κομμάτια που μέχρι τώρα δεν ξέρατε πώς να τα συνδυάσετε, μην απογοητεύσετε! Για κάποιον λόγο είναι μέσα εκεί!

Είναι κάτι που αγοράσατε γιατί απλά σας άρεσε; Είναι κάτι που σας το έχουν κάνει δώρο; Βάλτε τα σε μία σειρά χρωματικά και προσπαθήστε να κάνετε συνδυασμούς. Σκεφτείτε πως ακόμη και με ένα απλό τζιν ή ένα απλό μαύρο παντελόνι μπορείτε να κάνετε απίθανους συνδυασμούς!

Ενισχύστε την  αυτοπεποίθησή σας! Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας! Τολμήστε το! Μπορείτε!

Λένα Ταμουρίδου