ΜΟΔΑ

Φουλάρι, μαντίλι και πασμίνα

By  | 

Το φουλάρι, το μαντήλι  και η πασμίνα

Αξεσουάρ που αντικαθιστούν τα κοσμήματα δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ, στις επιλογές casualcasual chicbusiness casual.  

Φουλάρι:

  • Μία πρόταση  είναι: ένα φουλάρι δεμένο στο λαιμό μας, με αρμονικά χρώματα, print ή και μονόχρωμο ανάλογα φυσικά με τα  ρούχα που έχουμε επιλέξει για την όπoια έξοδο μας. Δεμένο στο πλάι με έναν κόμπο ελαφρύ και αφήνοντας τη μία του πλευρά να πέφτει πίσω και την άλλη μπρος.
  • Ένα άλλος τρόπος, είναι να κάνουμε ένα δέσιμο διπλό ελαφρύ και να το αφήσουμε να πέφτει μπροστά. Επίσης μπορούμε να τυλίξουμε απλά γύρω από το λαιμό μας και να το αφήσουμε ελεύθερο, χωρίς κόμπους.

Μαντήλι:

  • Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας δώσει ένα στυλ στο ντύσιμό σας. Το μαντήλι, δεν έχει πολλές επιλογές αλλά αυτή η μία δίνει ένα μοναδικό στυλ. Επιλέγουμε χρωματικά το κατάλληλο μαντήλι και το δένουμε γύρω από το λαιμό μας και κάνουμε έναν κόμπο ελαφρύ στο πλάι.

Πασμίνα:

  • Η πασμίνα αποτελεί ένα αξεσουάρ που έχει τη δυνατότητα να αναδείξει το ντύσιμο μας βάζοντας το στον ένα ώμο, ρίχνοντας το στην πλάτη μας και γύρω από τους ώμους μας.

Και οι τρεις προτάσεις και τα τρία αυτά αξεσουάρ είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες και για κάθε επιλογή ντυσίματος από το πρωί έως το βράδυ.

Fashion team – monciel